Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We Love NY*

Door Michael op 05.07.2010

Gamme-Kraft

Ben je toevallig op zoek naar een uniek parfum? Spits dan de oren want het nieuwste parfumhuis Honoré des Prés maakt parfums die niet alleen uniek zijn, maar ook 100% natuurlijk. 

Cup-Coco
Flacon-Vamp Flacon-Carotte-Eau

Big chief van Honoré des Prés is Christian David. Christian heeft een wonderneus en werkte vroeger al voor Dior en Sisley voor hij zijn eigen brand startte. Hij daagde Olivia Giacobetti uit tot het maken van een collectie op basis van pure en natuurlijke ingrediënten.

Cup-Vamp
HonoreJPG   AngelicJPG

Olivia maakte eerder geuren voor o.a. Guerlain, Diptyque, Costes en L'artisan Parfumeur. Olivia maakte een resem geuren voor Honoré des Prés, die stuk voor stuk échte natuurlijke kunstwerkjes zijn. Voortaan heb je geen enkel geldig excuus om niet lekker 'groen' te gaan!

De eerste classic line bestaat uit 5 parfums: Chaman's Party, Bonté's Bloom, Nu Green, Sexy Angelic & Honoré's Trip.

GammeJPG
PackNuGreenJPG PackHonorésTripJPG

Leuk extraatje is vast en zeker de verpakking. Elk flesje zit ingepakt in een kartonnen drinkbeker, die op zijn beurt in een typische New York City brown bag zit! Super origineel!

Cup-Carotte

De parfums van Honoré des Prés kan je kopen bij o.a. Colette & Le Bon Marché in Parijs en ook bij Verso in Antwerpen. De kostprijs start vanaf 79 euro.

www.honoredespres.com

page loaded