Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een dagje Biotherm

Door Tiany op 02.07.2010

It's a wild beauty jungle out there, met 1001 verleidelijke producten die ik maar al te graag wil testen en consumeren....ik kan je bij deze alvast vertellen dat het aanbod binnenkort aanzienlijk zal toenemen met een crème die mij op het lijf geschreven is!

Vanaf september 2010 pakt Biotherm uit met een nieuw middeltje dat momenteel vakkundig door yours truly wordt getest (soon more on that...)

biotherm-07

Het is maandag 21 juli, de eerste officiële zomerse dag en we worden ontvangen op een prachtig domein ten zuiden van Parijs. Uitgebreid worden we geïntroduceerd aan "Génération F" en even lijkt het alsof ik in een spiegel kijk en aan mezelf voorgesteld word. Blijkt namelijk dat die "F" voor fatigue staat en dat het gaat om de jonge dertiger die werkt, houdt van een carrière, begonnen is aan kids, daarbij ook nog eens huismama speelt en haar man ook nog wekelijks probeert te blijven boeien door toch maar op stap te gaan, ondanks het chronisch te kort aan slaap. 

It rings a big bell over here en plots voel ik begrip voor mijn hectisch bestaan en besef ik dat ik niet alleen ben, dat er nog een hele garde aan "F'ers" rondhossen .... so let's unite! En laten we bij deze ook collectief aan het smeren gaan vanaf september, kwestie dat ons huidje toch nog de nodige éclat blijft behouden.....In the meantime laat ik jullie nog even mee genieten van de prachtige namiddag die ik beleefde in het gezelschap van Biotherm en the pretty Angela Lindvall, het gezicht van het nieuwe en puur natuur wondermiddeltje waar ik zeer binnenkort uitgebreid over zal rapporteren.

biotherm-05

Lovely Angela Lindvall & Goofy looking me

biotherm-01   biotherm-02

Beauty journalists van heel de wereld

biotherm-06

Valerie, persverantoordelijke L'oréal Luxe

biotherm-04

Heerlijk biologische maaltijd in de Franse natuur....

page loaded