Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Korres lanceert Oak crème in België

Door Michael op 10.05.2010

Korres_Oak_Belmodo.tv_8 Korres_Oak_Belmodo.tv_6
Korres_Oak_Belmodo.tv_5 Korres_Oak_Belmodo.tv_7

Tijdens een super leuk ontbijt mocht ik vorige week kennismaken met de nieuwste crème van het hippe beauty brand Korres. Belmodo.tv liet je trouwens al eerder het supermerk ontdekken, klik hier voor Tiany's ervaringen! Het Griekse merk laat nu de Quercetin & Oak dag- en nachtcrème voortaan ook op het Belgische publiek los. 

Korres_Oak_Belmodo.tv_4

Deze natuurlijke vernieuwende antiverouderingscrème is volledig opgebouwd rond Quercetin & eikbomen. De crème is een échte revelatie wereldwijd op vlak van antirimpelverzorging. Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat de Oak crème spectaculaire resultaten boekt. Het is bovendien de allereerste keer dat een natuurlijke anti-aging crème hoger scoort dan een conventionele crème en dat op alle vlakken!

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 85% van de Quercetin & Oak nachtcrèmegebruikers een zichtbare rimpelvermindering konden opmerken en ook liefst 100% van de gebruikers konden gewoon al verbetering van de huidelasticiteit en huidtextuur ervaren.

Korres_Oak_Belmodo.tv_3

De Oak crème is een volledig natuurlijk product. Korres baseert zich op een productontwikkeling rond het gebruik van proteasomen, een katalysator in onze huidcellen die beschadigde cellen gaat afbreken en verwijderen. Met het gebruik van Quercetin gaat het die proteasomen stimuleren en de cellen vernieuwen. Je begint hem het beste te gebruiken vanaf 35 jaar.

Korres_Oak_Belmodo.tv_1 Korres_Oak_Belmodo.tv_2

Onder de dagcrème kan je trouwens kiezen uit 2 verschillende huidstypes; enerzijds heb je de normale tot droge huid met een Sun Protection Factor van 12, anderzijds is er de normale tot gecombineerde huid met een SPF van 10.

Voor 33 euro kan je een dagcrème aankopen, de verkooppunten check je best via de website! 

page loaded