Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nvey, biologische glam make-up

Door Angelique op 17.04.2010

Laat ons gewoon even zot doen en zet vooral Vive La Fête's Maquillage maar op als jullie dit lezen ;o). We willen jullie dan ook graag voorstellen aan een biologische make-up lijn die helemaal uit Australië komt overgewaaid.

nvey_belmodo_set

Nooooooooo 'geitenwollensokken' filosofie

Nvey Eco is nog maar net gearriveerd in ons land maar bestaat eigenlijk al 15 jaar. Het is het eerste premium cosmeticamerk dat 100% biologisch is. In Amerika is dit bio make-up label een groot succes, denk maar aan sterren als Hillary Duff, Oprah, Julia Roberts, Uma Thurman en Emily Deschanel zijn grote fan. Nvey heeft ook al een paar beauty awards gewonnen als de ELLE ‘Green star award’ in VS en de 'best runner up' bij de Natural Health and Beauty awards.

Natuurlijk dat het imago van Nvey dan ook makkelijk een luxueuzer glam kantje krijgt. Eerlijk? Wij denken meteen aan Mac in bio-versie.

Uitgebreide make-up collectie

Zijn door Belmodo.tv getest en meteen goedgekeurd: Organic Lip Treatment daar bovenop de Organic Lip Lustre (gloss) en de Organis Eyeshadow green/blue.

nvey_belmodo_lipstick nvey_belmodo_fonddeteint
nvey_belmodo_pallet nvey_belmodo_gloss

Nvey heeft enkel make-up producten, geen verzorgingsproducten (behalve voor de lippen) in heel veel kleuren en een uitgebreide collectie tools van kleine tot grote borstels.

Om jullie even een idee te geven van de prijzen. Fond de teint kost €37,99, oogschaduw €24,99, mascara €22,99, lipglossen en sticks 25,99 en de borstels variëren tussen €15 en €38.

Exclusieve verkooppunten

Nvey heeft nog geen eigen winkels maar kan je kopen bij exclusieve zaken als Cosmeticary in Antwerpen en Brussel. Check trouwens hier alle Belgische verkoopadressen. Ook online bij deze superhandige Brugse beauty e-shop van Bio'ty Lab.

Lovely fotoshoot

nvey_belmodo_campagne1 nvey_belmodo_campagne2
nvey_belmodo_campagne3 nvey_belmodo_campagne4

Wij zijn erg zot van de ondeugende Belgische Nvey campagne. Glam make-up met een vette knipoog die je zeker moet proberen. Hou ons zeker op de hoogte! 

page loaded