Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tom Ford start lipsticklijn

Door Michael op 02.04.2010

Tom-Ford-lanceert-lippenstiften_article_full

Het zijn drukke tijden voor designer Tom Ford. Na de film A Single Man & het opstarten van z'n eigen vrouwencollectie, lanceert Ford z'n eigen lippenstiftcollectie. De stift behoort tot de Private Blend Lip Color Collection.

Volgens de ontwerper heeft hij geprobeerd om de meest universele en flatterende kleuren die een vrouw kan dragen, samen te brengen in 1 lipstick. 

Hoofdbestanddelen zijn Braziliaanse murumuru-boter & extracten van sojazaad. Voor een lipstick zal je ongeveer 34 euro moeten neer tellen. Meer dan de moeite waard om zo toch wat Tom Ford in huis te halen. Tuit die lippen maar alvast!

Voor meer info, surf naar www.tomford.com

page loaded