Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pamper me Kiehl’s

Door Tiany op 23.03.2010

Ik ben een freak van Kiehl's, niet alleen ruik ik elke dag naar de musk van mijn favo beauty merk ik smeer mezelf in van top tot teen met alle mogelijke producten van het Amerikaanse merk.

Al een tijdje waag ik me aan het testen van het Açai gamma en de resultaten zijn werkelijk wat mij betreft very satisfying. Met mijn droog velletje is het altijd wel zoeken naar een verzorging die mij de nodige "comfort" biedt en het 100% natuurlijke skincare gamma van Kiehl's met zogenaamde Super Berry's -die vol zitten met anti oxidanten en je huidje dus beschermen van alle schadelijke stoffen van buitenaf.  

Leuk extraatje...

en helemaal in teken van het goed doel (The Rianforest Alliance) zijn de very limited edition flesjes van de Açai Damage-Protecting Toning Mist. Voor de gelegenheid werden de labels onder handen genomen door onder anderen Julianne Moore, Pharrell Williams, Jeff Koons en surfster/model Malia Jones....I want them all!

pharrell-williams-kiehls-toning-mist

page loaded