Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Instant Spa presents Clean Start

Door Angelique op 18.03.2010

Als je denkt dat je als teenager hopeloos verloren bent om met je puisten de strijd aan te gaan..., of je weet gewoonweg niet welke gelaatsverzorging goed is voor je jonge huid...dan kennen we vanaf nu de oplossing. Gisterenavond stelde het Amerikaanse Dermalogica zijn jongste lijn Clean Start voor bij Instant Spain Antwerpen.

Zoals de naam het zelf zegt, proper beginnen en meteen in de breedste betekenis. Dat doe je als je jong bent maar ook om de dag mee te starten...met andere woorden, de naam is goed gevonden!

Een cleane start voor beauty beginners

Clean Start kan je al gebruiken als 8-jarige snottebel en is geschikt voor zowel meisjes als jongens en dit tot je ongeveer 20 bent. Er is keuze uit 8 producten, van wash off tot scrub, van een hit the spot tot een gekleurde dagcrème. De verzorgingen kosten gemiddeld €20 per stuk.

cleanstart_dermalogica_instantspa1

Daarnaast voorziet Dermalogica ook een mini-pakket, de Clean Start Kit met 5 producten waar je een maand mee door kan en dat kost €35.

cleanstart_dermalogica_instantspa_kit

Ook al zijn we geen teenagers meer, hoewel ons gedrag soms anders doet vermoeden, wij gaan sowieso voor de natuurlijke glos Smart Mouth Lip Shine van €16.

cleanstart_dermalogica_instantspa_lip

Instant Spa voor instant beauty momenten

Al deze producten en de hele Dermalogica collectie zijn te koop bij Instant Spa. Eigenlijk is dit heel uitzonderlijk voor België want Dermalogica kan je hier enkel kopen bij de klassieke schoonheidsspecialiste. Bij Instant Spa kan je binnenspringen wanneer je maar wil. Het is een shop én een beautysalon zonder afspraak. Geen verplichtingen dus om én een verzorging te ondergaan, jij beslist wat en wanneer je wil. 

instantspa_antwerpen_corner instantspa_antwerpen_shop

We like, zeker als we zelf kunnen beslissen wanneer we wat doen ;o)

Check hier voor meer info over het Belgische succes van Instant Spa en hier vind je alle adressen van Leuven tot Antwerpen.

page loaded