Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sunshine Cuties

Door Michael op 08.03.2010

nd.7415 nd.7413
nd.7417 nd.7414

Beauty addicts & fragrance dealers kennen ze al langer de Harajuku Lovers. De parfumpoppetjes van No Doubt - zangeres Gwen Stefani werden vorig jaar gelanceerd, nadien kregen ze een heus winterjasje aangemeten. Nu de zomer voor de deur staat *euhm, euhm* is het tijd om de bikini boven te halen. Dat dachten deze Japanse chicks ook. Daarom kan je vanaf nu in de parfumerie terecht voor de summer edition van de Harajuku Lovers, nl. de Sunshine Cuties. Love, Lil Angel, Music, Baby & G zijn helemaal aangepast voor zomerse temperaturen. De geuren zijn gloednieuw en gelimiteerd te koop vanaf half april.

nd.7416

Sunshine Cuties
vanaf half april exclusief te koop bij Ici Paris XL
21,50 euro

www.hlfragrance.com

page loaded