Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Estée Lauder Bold Blue eyes

Door Tiany op 02.03.2010

Niet alleen Peter Philips slaagt er in ons hartje sneller te doen tikken met zijn make-up looks voor Chanel, ook Tom Pecheux heeft me helemaal in de ban...in de ban van zijn blue eyes voor Estée Lauder & Derek Lam.

True Blue  

Tijdens zijn afgelopen fashion week avonturen in New York ontwierp de beauty artist een look om naar uit te kijken. Denk aan een mat huidje, koper kleurige lippen, & bold blue eyes. Very sexy en wat mij betreft nu al perfect geschikt voor de head tot toe jeanslook van deze zomer. Weliswaar is het nog even wachten op de Estée Lauder bold blue palette, maar dan heb je alvast nog meer om naar te verlangen... 

EL-blue-eyes-01

EL-blue-eyes-02

Tom Pecheux for Estée Lauder

page loaded