Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MAC pops up in Gent

Door Angelique op 29.01.2010

Makeup Art Cosmetics aka MAC heeft gisteren zijn 4de Belgische shop geopend. Na Antwerpen, Wijnegem en Brussel is eindelijk Gent aan de beurt.

shopmac

Brabantdam 19, was gisteren toch wel een beetje te klein voor zoveel schoon volk op zoek naar de wondere wereld van de make-up. Heel veel fashion people, een supercool model, champieper, zotte koekjes, music bij Fredo & Thang én tonnen schmink incl. advies...that's all ya need ;o)

koekjes
macmodel kleuren makeup2 makeup3
thang fredo

MAC bestaat al sinds 1985 en grijpt dit jaar meer dan ooit terug naar de trends van toen. Komende zomer oog je very 80-ies, dat betekent superkleurrijke kledij maar ook in je make-up ga je er zwaar over. Denk aan knal groen, geel, roze, of blauw op je ogen! Al deze kleuren vind je in verschillende tinten bij MAC. En als je helemaal niet van kleuren houdt dan ga je voor de nude look.

MAC Store
Brabantdam 19
9000 Gent
www.maccosmetics.com

page loaded