Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Julia Roberts gezicht van Lancôme

Door Michael op 28.01.2010

julia-roberts-767783 Lancome-logo
Hypnose-Drama---1000x1000 julia-roberts

Met haar onovertroffen glimlach doet ze jou meteen denken aan de Mona Lisa, maar her smile is onmiskenbaar één van de mooiste. Nu mag ze die lach gebruiken als het nieuwe gezicht van Lancôme. Ja ja, ik heb het over actrice Julia Roberts

La Roberts staat sinds jaren op de bovenste plank bij acterend Hollywood en zou voor een bedrag van 20 miljoen dollar haar handtekening gezet hebben. Lancôme koos voor de actrice omdat Roberts door haar opmerkelijke persoonlijkheid en carrière een voorbeeld is voor velen. "Haar uitzonderlijke talent, uitstraling en sterk engagement vormen een perfecte weerspiegeling van de waarden van Lancôme", aldus het beautyhuis.

De eerste foto's zijn al genomen maar het blijft wachten tot maart vooraleer we ze te zien krijgen. Fotograaf van dienst was Mario Testino. Julia's eerste advertentie is voor Hypnôse Precious Cells Mascara. Ik ben écht benieuwd wat het resultaat zal zijn!

page loaded