Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty&YOU? Oh yes!

Door Angelique op 21.01.2010

Afgelopen dinsdagavond trokken Michaël en ik richting Felix Pakhuis in Antwerpen waar Ici Paris XL ons een mooi nieuwtje voor te stellen had. En 'mooi' is wel het minste wat we kunnen zeggen van het nieuwe Ici Paris XL magazine.

michel_ik_beauty_you cover
Beauty&YOU, wie is beauty en wie you? ;o)

beauty_you dessert_beauty_you
Geen magazine zonder dessert!

Beauty&YOU is een superschoon glossy magazine waarin je beauty tips & tricks krijgt van make-up lovers en experten. Je ontdekt er de trends van de hotste make-up looks én leest er ook welke crèmes helemaal nieuw zijn of goed per huidtype of per leeftijd. Beauty&YOU is uniek op het gebied van magazines en dus een onmisbare bondgenoot in beautyland.

michel_beauty
Beauty&YOU moet ook door mannen gelezen worden, ideaal als inspiratiebron voor een cadeau voor de ladies

collega_s
Geen Beauty&YOU zonder collega's: Eva van Goedele, Elisabeth van  Flair & Claire van ELLE.

Het beautymagazine is vanaf nu helemaal gratis (!) te verkrijgen bij alle Ici Paris XL shops. Rennen en bijhouden want Beauty&YOU zal zeker mooi liggen pronken, op je bureau, in de badkamer, het toilet of op de salontafel ;o)

page loaded