Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alice….you do inspire my beauty rituals!

Door Tiany op 15.01.2010

ohhh een beetje fantasie, daar zijn we helemaal gek van en daarom zijn we ook razend enthousiast met de naderende komst van Tim Burton's nieuwe materpiece starring Mr Johnny Depp... inderdaad, we hebben het over Alice In Wonderland en vooral over alle goodies die inspiratie hebben gevonden in de onschuldige en fantasierijke wereld van La Alice. 

Say What?! Wel denk aan mooie nagellakjes van OPI in kleuren als glinsterend blauw (Absolutely Alice), berry rood (Thanks so Muchness) en multicolor glitters (Mad As A Hatter). Maar ook aan juwelen ontworpen door niemand minder dan Stella McCartney in samenwerking met Disney - Bambi  van vorig seizoen really got into her!- en dus very very cute. De Limited Edition kettingen en armbanden van Stella liggen vanaf eind januari in haar winkels en wij voorspellen een stormloop.

alice-01 alice-02

Ohh en check out deze Alice takes on fashion...

alice-05

Alice Loves Chanel

alice-04

The Mad Hatter loves Rodarte

alice-06

The White Queen loves Givenchy 

alice-07

The Red Queen of Hearts loves Marc Jacobs

page loaded