Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty Obsession: Kate Perry’s nails

Door Tiany op 13.01.2010

God zij dank is dé accessoire van het seizoen helemaal recessionista proof! Ik heb het over je nagels, want als je de catwalks mag geloven en celebs in de gaten hebt gehouden, draait het dit seizoen volledig om manicure! Naast het overaanbod aan geweldige kleuren, raden we zeker en vast de suede collectie van OPI, looking great! Onverantwoord geniaal zijn ook de nagels van La Katy Perry en na enige research blijkt dat de popstar helemaal into Minx is en dit wil zeggen dat haar nagels gewoon bewerkt worden met stickers, die niet alleen very cool ogen maar ook nog eens een langer leven beschoren zijn dan de gemiddelde nagellak! Hebben die handel!!!!! Ook Lady Beyoncé is helemaal fan van het plakgoedje en blijkbaar wordt de techniek gebruikt tijdens heel wat fotoshoots voor een beeldig nagel resultaat.........  (info over minx kan je bekomen via www.minxnails.com)

Check de celebs en hun geweldige nagels....

Katy_Perry_Manish_Arora_jurk_crazy_nails

Nagelfiguurtje8 Nagelfiguurtje7

Nagelfiguurtje1 Nagelfiguurtje6

page loaded