Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Viva Mac Glam!!!

Door Tiany op 12.12.2009

We hadden het al langer moeten rapporteren, maar op een of andere manier is het ons een beetje ontgaan.....en daarom verdienen we ook 10 cyber zweepslagen, kwestie dat we in het vervolg beauty news van formaat niet vergeten over te brengen.... Bij deze onze belmodo.tv excuses en uiteraard alsnog de info over dé samenwerking van de eeuw....

Eighties music rebel Cindy Lauper heeft zich voor MAC Viva Glam laten vereeuwigen aan de zijde van haar anno 2009 evenbeeld, maar dan nog met meer ballen...Lady Gaga! De geweldige pics werden door ex-model Ellen von Unwerth gemaakt in haar typische "boudoir-sexy-fun-glam style" en het resultaat mag er wezen, want de twee blondines zien er wervelend uit in hun niets verhullende pakjes en Viva Glam lipjes.

Vanaf 25 februari zijn deze lippenstiften te koop in de Mac shop (€ 9,50) en de opbrengst ervan gaat naar het MAC Aids Fund.  

     mac_gaga_en_cindy_01  

page loaded