Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior X-mas wanna-have!

Door Tiany op 08.12.2009

Ohhhh Dior, wat zouden we zonder je limited edition goodies zijn? Met andere woorden goed nieuws voor de ladies -die net zoals yours truly- een verzameling collector's items van Dior hebben. Want voor de kerstdagen pakt de cosmetica afdeling van het Franse huis met een wondermooie hanger die uiteraard nog functioneel ingezet kan worden als gloss!!!! We love....

dior_xmas_09_01

De Cristal Boréal Glass Pendant is het nieuwe wanna-have van Dior dat je nu in de betere parfumerie shop kan vinden. Het goedje werd geïnspireerd op de decoratieve broches à la Louis XVI. Voor dit X-mas sterproduct ging Dior in zee met Swarovski met als resultaat een ovalen hebben-ding bezet met maar liefst 52 Swarovski critallen en voorzien van een blinkende roze gloss. It's yours voor € 80,70.

dior_xmas_09_03

Naast het sterproduct is er ook nog de Couleur Cristal Boréal

dior_xmas_09_02

page loaded