Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MAC steunt Wereld Aids Dag

Door Michael op 01.12.2009

aids-hiv_365x243 Fergie-MAC-Viva-Glam-Cosmetics0
mac-cosmetics-logo viva_glam_VI

Dinsdag 1 december 2009 is het Wereld Aids Dag. Een dag waar alle aandacht gaat naar de vreselijke ziekte die al miljoenen slachtoffers heeft gemaakt en nog altijd bezig is aan z'n dodetocht. Daarom ruilen de MAC make-up artiesten die dag hun make-up borstel voor een schort. Alle MAC-artiesten van de shops in Antwerpen, Wijnegem en Brussel zetten dan ook hun beste beentje voor. Ze gaan aan de slag als vrijwilliger bij Designers Against Aids om zo het International Hiv/Aids Education centrum in Antwerpen te openen. Er zal dus heel wat geverfd, getuinierd en schoongemaakt worden.

Het International Hiv/Aids Education centrum wil jonge studenten leren hoe Designers Against Aids als organisatie werkt en proberen zo zijn boodschappen te verspreiden. Het platform moet begin 2010 open gaan. De actie maakt deel uit van een wereldwijd initiatief waar meer dan 1.000 MAC medewerkers in 23 landen aan mee werken, dit in het kader van het MAC Aids Fund. 

Met het MAC Aids Fund bouwde het bedrijf al een aardige reputatie op. Sinds een aantal jaar gaat de volledige verkoopprijs van de Mac's Viva Glam productlijn voor de lippen rechtstreeks naar het MAC Aids Fund. Zo heeft MAC al meer dan 100 miljoen euro ingezameld. Dikke pluim voor MAC & ook voor alle make-up artists!

Voor meer info, klik hier!

page loaded