Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tsumori Chisato goes Shu Uemura

Door Tiany op 23.11.2009

shuuemura_03

Met de koerier.....deze ochtend gearriveerd, het goed nieuws dat een van mijn favo Japanse ontwerpsters Tsumori Chisato in zee gaat met een van mijn favo make-up merken, eveneens Japans en te vinden in de Antwerpse Huidevettersstraat. Ladies & Gents, Shu Uemura ontmoet Tsumori Chisato met als resultaat een wondermooi assortiment aan goede productjes verpakt in to-die-for doosjes. Deze limited edition kerstcollectie heeft als inspiratiebron planeten en sterren en dat zorgt voor glinsterende make-up en met lovertjes, poesjes en strikjes bezaaide doosjes...kortom ultra cute en ideaal als geschenk voor de komende feestdagen.

shuuemura_01

shuuemura_02

Ook schitterend is de "Vanity Planet" toilettas en de mini brush set eveneens verpakt in een schattig etuitje....argh ik wil het allemaal en heb bij deze wederom een goede reden om de lotto te winnen of een bank te overvallen ;o)  

shuuemura_05

page loaded