Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel Loves Paradis

Door Tiany op 20.10.2009

Vanessa Paradis is back in Chanel Business! En dat betekent dat Mr. Lagerfeld weer van plan is om met de Franse schone te werken. Vanessa poseerde al eerder voor de campagne van het parfum Coco in 1992 en in 2003 was ze te zien als het gezicht van de Cambon handtassen. In 2010 wordt ze the face en vooral de lips van de nieuwe lipstickcollectie genaamd Rouge Coco. Niemand minder dan onze eigenste Belgische Peter Philips (creatief brein achter de Chanel make-up) heeft voor deze nieuwe creatie gezorgd die vanaf 2010 te koop zal zijn in verschillende tinten maar uiteraard ook in het iconische Chanel -we love- rood! Rouge Coco...I can't wait to have you on my lips ;o) 

vanessa_paradis_01

vanessa_paradis_02

vanessa_paradis_03

page loaded