Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wanted by Helena Rubinstein

Door Tiany op 14.10.2009

Wanted is de naam van de nieuwe parfum van Helena Rubinstein en met Demi Moore als boegbeeld van de geur kan ik wel geloven dat alles very "Wanted" is! Spontaan kwijn ik weg aan de gedachte van een zoveel jaren jongere lover à la Ashton Kutcher of aan het goddelijke lichaam van de toch wel 50 jarige Demi...en nogmaals kom ik tot de conclusie dat Wanted het enige is waar ik aan kan denken als ik La Moore zie. Kortom kan ik uit de looks nu al concluderen dat het beautymerk Helena Rubinstein uitstekend werk heeft geleverd door een meer dan representatief en "gewild" rolmodel gekozen te hebben...waarvoor chapeau, qua marketing geef ik ze nu al een 10 op 10! 

Maar hoe zit het met de inhoud van het flesje? Wel, Wanted is om te beginnen niet alleen vernoemd naar La Moore, maar naar de gelijknamige make-uplijn van Helana Rubinstein. De geur is zoet en bloemig. Iris, Ylang Ylang en Magnolia zijn de dragende noten, maar de dieper liggende geuren zijn gebaseerd op een zweem van warm hout. De combinatie van bloemen en aardse warmte blijkt weer een succesvolle combinatie te zijn die ongetwijfeld veel aanhang zal kennen bij heel wat ladies. Wij zijn al een grote fan van Wanted en dus zeker ook van La Moore!

wanted_01

page loaded