Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jimmy Choo start met parfum

Door Michael op 08.10.2009

jimmychoo1 4936_jimmy_choo_ad
jimmy 2590296924_173cdf9216_o

Liefhebbers van het overbekende schoenenmerk Jimmy Choo kunnen binnenkort ook ervaren hoe hun lievelingsmerk zal geuren. Het Britse Jimmy Choo tekende een contract met Inter Parfums SA om de volgende 12 jaar samen fragrances te ontwikkelen. De deal betekent een overeenkomst over de creatie, ontwikkeling en distributie van de parfums uit de Choo familie. 

In het verleden hadden de mensen achter Jimmy Choo al eens een overeenkomst getekend met Selective Beauty, maar er is nooit een parfum uitgebracht. Het is altijd al een droom geweest van shoefactory Choo om eigen geuren te verkopen. Vanaf het voorjaar 2009 kan je hem dus voelen op je huid! Awel, ik ben een man maar kijk toch verdomd uit naar dit geurtje grin

page loaded