Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 best verkopende parfums

Door Michael op 07.10.2009

De 10 best verkopende parfums prijken nu samen op 1 lijstje. Handig voor de feestdagen die nog zoooo veraf lijken, maar toch eentje die belmodo.tv graag met je deelt!

chanel_100ml_320

1) Chanel N°5  

Op de vraag welk parfum zij altijd draagt, antwoordde Marilyn Monroe ooit: "Why, Chanel N°5, of course." Chanel zelf benadrukt dat iedere vrouw parfum moet dragen wanneer ze denkt te zullen worden gekust. Chanel N°5 ontstond in 1921 en is het bekendste parfum ter wereld.

Calvin_Klein_Eternity_Moment__A5_C3_AB_ED_AE_C9_A8_E82  

2) Calvin Klein Eternity 

Met Eternity maakte Calvin het populairste parfum binnen zijn mode-imperium. One is misschien nog bekender maar Eternity is zonder twijfel hét populairste. De fragrance werd gemaakt in 1988 n.a.v. het huwelijk van Calvin Klein, later koos hij wel voor een scheiding. 

New-Prada-perfume

3) Prada Eau de Toilette 

Ouderwets met een modern vleugje, zo kan je Prada Eau de Toilette omschrijven. Het kwam op de markt in 1994 en is het favoriete parfum van Friends-actrice Jennifer Aniston. 

davidoff_cool_water_men_3  

4) Davidoff Cool Water 

In 1988 kwam Davidoff Cool Water op de markt, sindsdien kent deze geur een ongekend succes. Beroemd zijn ook de bijbehorende reclamecampagnes telkens met celebrities in meer dan sexy poses wink

gucci_rush

5) Gucci Rush 

Met Gucci Rush kwam in 1999 de mogelijkheid om een parfum te laten scoren, dat niet in een klassieke parfumverpakking zit. Gucci Rush zit in een rood plastic doosje. De geur won heel wat prijzen en maakt vrouwen wereldwijd zot van dit parfum.

ralph_lauren_romance_for_women  

6) Ralph Lauren Romance 

Ralp Lauren Romance kiest de arty farty weg, met stylish zwart-wit reclamecampagnes die dit parfum aanprijzen. Dit is dé ultieme parfum die het best scoort rond Valentijn.

lovely-de-sarah-jessica-parker

7) Lovely by Sarah Jessica Parker 

Heel wat celebrities kiezen voor een eigen parfum- en/of kledinglijn. Dat deed ook de Sex & The City-actrice Sarah Jessica Parker in 2005. Met een mix van mandarijn, apple martini en lavendel scoort SJP meer dan normaal op parfumvlak.

isseymiyakeleaudissyeywomen

8) Issey Miyake l'eau d'Issey 

Het idee van de Japanse ontwerper om iets te maken dat rook naar water kende als snel het resultaat als een wereldhit. In 1992 bracht Miyake dit fragrance op de markt en 2 jaar later volgde er al snel een versie voor mannen.

6a00cd971dad4d4cd500e398ca594b0001-500pi

9) Estée Lauder Beautiful 

Estée Lauder bestaat binnenkort 25 jaar. In 1992 kwam de beautyfabriek met Beautiful op de proppen. Elke 13 seconden wordt er ergens wereldwijd een flesje van verkocht. OH MY GOD!

tom_ford_black_orchid  

10) Tom Ford Black Orchid 

Als er 1 parfum heel wat potentieel heeft dan is het deze wel. Het parfum is een combinatie van zwarte truffel, bergamot, jasmijn en ylang ylang. Duidelijk een Oosterse toets dat luxe uitstraalt en de gebruiker onvergetelijk sexy maakt.

Wat is jouw favoriet uit deze lijst? Laat jouw antwoord achter bij de "boodschap-afdeling"! wink

page loaded