Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

My new obsession…is knalroze

Door Tiany op 30.09.2009

Ik moet weer bekennen dat ik wederom met een nieuwe obsessie/verslaving zit. Ze is fuchsia roze en is te vinden in de rayons van mijn plaatselijke supermarché. Ladies, bij deze stel ik u graag voor aan de Pure Diamond Lipstick van Nivea, weliswaar verkrijgbaar in verschillende funky kleurtjes, maar voor mijn lippen gaat de voorkeur naar .... indeed, fuchsia roze. Ligt het aan de langdurige warmte of aan het feit dat ik zwart voor een groot deel uit mijn garderobe heb geband? I don't know. Maar feit is dat, fucchisa roze -lichtjes met de vingers aangebracht op de lippen- onwaarschijnlijk sexy is omdat het voor een ultra-gezonde gloed zorgt en de girly in de vrouwelijke mezelf volledig naar boven laat komen.

pink_lips_05

 Bovendien is pink echt wel een geschikt kleurtje voor jong & oud, blond & brunette en trust me, na veelvuldig testen kan ik persoonlijk beamen dat het Pure Diamond gamma van Nivea goed zit en voor de nodige hydratatie van de lipjes zorgt! En niet alleen de lippen, want Pure Diamond heeft ook nog leuke oogschaduwtjes en nagellak.... Dus ladies, please do try this at home!

pink_lips_01 pink_lips_03

pink_lips_02 pink_lips_04

page loaded