Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Magnolia online!

Door Tiany op 14.09.2009

magnolia_online_01

Geweldig beautynieuws voor zij die houden van de exclusieve en vaak biologische producten van beautyshop Magnolia, want nu heeft deze Antwerpse shop van Knack styliste Audrey Heselmans ook een eigen online store. Niet dat we ons bezoekjes aan dit pareltje van een winkeltje gaan verminderen, want in Magnolia vertoeven is nu eenmaal zeer aangenaam maar nu kunnen we ook nog eens 's avonds en op zondagen de Magnolia goodies shoppen vanuit onze luie zetel.... en daar wordt een mens zoals mezelf reuze blij van!  De Laura Mercier fonds en oogschaduwtjes, de Memo geurtjes, de Malin+Goetz smeersels en nog zoveel meer exclusief voor België beautyproducten zijn vanaf nu slechts op een "klik" van je verwijderd. 

Lady of the house Audrey Heselmans was in een vorig leven model en reisde voor haar job de wereld af, waar ze steeds kennis maakte met kwalitatief en mooi ogende producten voor body, face & soul. In 2007 opende ze een prachtig klein beautywalhalla waar ze ever sinds haar imperium in niche merken heeft weten uit te breiden met dus sinds kort www.magnoliashop.be

Ladies, have fun!

magnolia_online_02

page loaded