Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Helemaal terug : de kuif

Door Angelique op 18.08.2009

kuif_marcjacobs250x300 kuif_moschino250x300

De catwalklooks fall/winter 09 voorspelden al de terugkeer van de kuif! Belmodo.tv is fan!

Joehoeeeeeeeeeeeeee! Daar is ie weer, na toch wel een jaar of 15 à 20 is hij helemaal terug: welcome back to the one and only kuif! Niet alleen is het in om weer naar retroplaten te luisteren, we kopiëren ook de compleet vervlogen looks. En wat past er anno fall/winter 2009 beter bij pofmouwen en epaulettes dan hoog uitstekend haar!

Hoe? Hoe hoger de kuif hoe beter en wanneer zal hij de hele dag standhouden? Als je haar gigagetoupeerd is met een paar schuivertjes en veel, héél veel haarlak! Doeme, heb ik net al mijn haren kort geknipt ;o)! Dan maar Elvis-style zoals Rihanna ;o)

rihanna_400x250

page loaded