Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kylie en de mannen

Door Angelique op 05.08.2009

Kylie is uiteraard niet toe aan haar parfumproefstuk, check hier haar recentste vrouwenparfum en we kondigden hier op Belmodo.tv de komst van haar eerste mannenparfum al eerder met een welriekende winterupdate aan... En nu hebben we de exacte gegevens inclusief proper beeld ;o) 

kylie_inverse_500x700

Inverse, het nieuwe limited edition mannenparfum van Kylie Minogue, is een geschenk van de wereldster aan alle mannen die van haar houden. "Het voelt voor mij als iets heel natuurlijks om een mannengeur te maken. Tenslotte wordt een lekker geurtje vaak gebruikt als een verleidingstechniek en willen mannen ook deelnemen aan dit ingewikkelde, maar prachtige spel. Ik ben omgeven door fantastische mannen die elke dag allerlei stereotypen doorbreken. Deze mannen zijn creatief en experimenteel, maar kunnen ook mannelijk zijn en zelfdiscipline aan de dag leggen. Met Inverse wilde ik de veelzijdigheid van het andere geslacht onder de aandacht brengen en een parfum maken voor alle mannen die mij lief zijn. Toch vermoed ik dat ook vrouwen Inverse zullen willen dragen, om de aandacht van mannen te trekken met een parfum dat ze beiden onweerstaanbaar vinden.

Of ook wij dza ladies Inverse zullen dragen...weten we vanuit Belmodo.tv nog niet we hebben het jammer genoeg nog niet geroken! Lekker is de campagne anders wel! 

Misschien het ideale moment om even te checken, boys dragen jullie ladyparfums en ladies welke mannengeuren hebben jullie wel eens op?

Inverse by Kylie Minogue kost €29.50 en is exclusief als limited edtion verkrijgbaar bij parfumerie en de betere drogist vanaf eind augustus 2009.

page loaded