Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welriekende winterupdate

Door Angelique op 25.07.2009

Een nieuw fashionseizoen is in aantocht dus dat betekent ook dat heel wat nieuwe geuren onze winterse neusgaten zullen plezieren!

Een tijdje geleden al kondigde Belmodo.tv de komst van Marc Jacobs Lola aan, deze week lieten we jullie visueel kennis maken met het geurtje van Halle Berry...Dus dachten we, okeetjes tijd voor een welriekende fall/winter update want er komen veel nieuwe geuren onze richting uit!

Parisienne van Yves Saint Laurent met Kate Moss als gezicht
Kate300x300

De geur zou een bloemige en houtige variant zijn van de YSL-klassieker Paris. De überbritse Kate speelt een Parisienne, daar heeft Belmodo.tv geen enkel probleem mee ;o) Het is de eerste geur voor YSL Beauté sinds L’Oréal het merk overnam in juli 2008. Dit parfum zou wel eens een grote hit kunnen zijn naast klassieker der klassiekers Opium...

Gianfranco Ferré lanceert In The Mood For Love
Gianfranco-Ferre_300x300

Het nieuwe damesparfum van Ferré is nog vrij zomers getint: een fruitige bloemengeur, geïnspireerd op het fenomeen ‘liefde op het eerste gezicht’. Spannend! Geurnoten zijn o.a. sinaasappel, magnolia, witte roos, amber en hout. De geur is op dit moment exclusief verkrijgbaar in Gianfranco Ferré-boetieks, maar zal vanaf eind augustus ook verkrijgbaar zijn in parfumerieën.

Charlotte Gainsbourg als gezicht van nieuwe Balenciaga-geur
charlotte300x300

Belmodo.tv neemt de glazenbol en ziet dat....Balenciaga’s creative director Nicolas Ghesquière de Franse schone Charlotte Gainsbourg, dochter van Serge Gainsbourg en Jane Birkin, zal vragen model te staan voor de nieuwe geur die in februari 2010 wordt gelanceerd. Naam, prijs en ingrediënten krijgen we niet te zien...

Prada kiest alweer voor amber
prada_300x300

L’Eau Ambrée is het jongste Prada parfum. Naast amber, het favoriete Prada ingrediënt, prikkelen rozen, vanille en citrusvruchten de neusgaten. Deze fragrance zal je vanaf september kunnen kopen.

Kylie kiest voor de mannen
kylie300x300

De popster is niet toe aan haar parfumproefstuk. In mei dit jaar lanceerde Kylie met Couture alweer een ladiesgeur en nu wil ze ook de boys naar zichzelf laten geuren. Inverse for Men. Warm en kruidig, met lavendel en nootmuskaat. 1 groot nadeel guys! Jullie zullen naar Nederland moeten om te shoppen want het parfum zal niet te koop zijn bij ons! We zullen eens bellen met Miss Minogue ;o)

Bulgari viert 125ste verjaardag met decadente geur
bulgari300x300

Bulgari Blu Eau de Parfum II is een bloemige parfum en bevat naast patchouli, steranijs en redelijk speciale viooltjes genaamd Florentijnse iris van om en bij de â‚¬ 100.000 per kilo. Ja hallo wat moet dat kosten zeg ;o)??? Deze decadente geur zal pas te koop zijn vanaf september.Btw: het is inderdaad Laetitia Casta die 'kijk eens diep in mijn ogen...' uitstraalt!

page loaded