Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Goed smeren aub!

Door Angelique op 15.07.2009

zonnemelk_300x200_copy

Ook vandaag is de zon ons goed gezind! En bijgevolg dus warm en zijn er veel UV-straaltjes in de lucht. Belmodo.tv wil gewoon even melden dat je goed moet smeren! Want nu de Mexicaanse griep hier stilaan de planeet aan het overnemen is ;o) zouden we de rest durven vergeten. 

En dus smeren, smeren, smeren. Niet alleen op het strand, maar ook gewoon constant aan denken tijdens de zomer. Na de douche geen bodylotion meer maar zonnecrème... zo ben je altijd safe! En we hebben nog goed nieuws, je lichaam verzorgen hoeft niet altijd duur te zijn.

Test Aankoop liet ons weten dat de Solait SunMilk SPF 15 medium te koop bij Kruidvat de Beste Koop is qua zonneproducten! Een flesje van 200ml kost slechts 6,99 euro! Voilà en ga nu allen in stijl, fashionable én veilig de straat, de festivalwei én het strand op! ;o)

page loaded