Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Justin Timberlake opnieuw gezicht van Play

Door Michael op 13.07.2009

Givenchy_Play_Fragrance_Ad_Campaign_Justin_Timberlake3 Givenchy_Play_Fragrance_Ad_Campaign_Justin_Timberlake2

Popster Justin Timberlake zal net als vorig jaar zijn gezicht verbinden aan Givenchy. Het Franse parfumhuis was zo tevreden van hun samenwerking dat ze Timberlake terug zullen gebruiken voor de promotie van Play en Play Intense.

Givenchy kiest voor Justin omdat hij een persoonlijkheid is die wereldwijde erkenning heeft en vooral een verleidelijk potentieel heeft. Dat verleidelijk geloof ik graag. Met Timberlake probeert het parfumhuis zijn stijl weer de nodige elegantie en flair te geven. Justin zelf is heel tevreden over de samenwerking. Zelf denkt hij nog niet aan een eigen parfum, voorlopig kan je wel al genieten van Play. Wedden dat ook hij het parfum af en toe op z'n meest intieme delen achterlaat? lol

Time to Play again wink

page loaded