Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hot hot…summer: make-up trends

Door Angelique op 09.06.2009

Deze zomer laten we ons niet tegenwerken door zon, zee en zweet, no no we love it, dus zoeken we naar ‘the whole package of beauty’ inclusief dé perfecte maquillage! Ah ja niets houdt ons tegen, toch?

Want zelfs al gaan we voor de ‘minimum look’, we need a maximum of make-up! Belmodo.tv zet dan ook graag alle trends voor deze zomer op een rij!

1. Artistieke kitsch

Voor de eerste hype betreden we het artistieke terrein want red lips buiten de lijntjes, fel aangezette wenkbrauwen en een opvallende kleur op je ooglid creëren een frisse look. Ook al is deze over the top, it's nice! Misschien wel niet zo simpel maar het proberen waard en onder de noemer artistiek passen ook je minder geslaagde make-up looks dus erg handig wat Belmodo.tv betreft ;o)

beautypics_02  

2. Glossy minimalisme

Deze zomer spelen we naast fel buiten de lijntjes kleuren ook erg met zwaar overdrijven binnen de lijntjes. Laat alles maar zwaar schijnen!  All you need is licht, textuur en minimalistische gloss. Bij deze look gebruiken we bijna geen kleur maar glans, werken we op een egale huid en highlighten we bepaalde delen van het gezicht.

beautypics_01 beautypics_08

3. Hairy eyecandy

Leg alle klemtonen op je wenkbrauwen, voor de rest hoef je niets te doen. Alleen die borstels boven je ogen echt zwaar bijwerken, megahard overdrijven en done! Anno summer 09 is dit geen beautycrime maar een must!

beautypics_04

4. Afrolook

Ook eco-inspired aardetinten zoals brons, zandkleur en alle tinten bruin zijn absoluut ‘done’ voor een sensuele, natuurlijke maar wilde Afrikalook. Ook al ben je een bleekscheet, try it!

beautypics_06 beautypics_03

5. Messy smokey eyes

Smokey eyes zijn en blijven sinds 2007 de make-up klassiekers. Ook deze zomer zijn ze de Belmodo.tv nummer 1 maar deze keer we go ‘messy’ en uitgeleefd! Voor deze pure rockgodinlook gebruiken we glanzende texturen, schoensmeer zwart en donkere minerale tinten, die we lekker rebels met de vingers aanbrengen. Ideaal om de festivalwei mee op te trekken. Als die make-up zou uitlopen, natuurlijk altijd toch...? Als je zweet of even niet oplet naar het einde van de dag toe...je maakt die gewoon zelf messy en your problem is solved!

beautypics_07 beautypics_09

Make-up anno zomer 2009 is vooral ‘fingerspitzengefühl’, we love that!

page loaded