Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C Naked Honey

Door Tiany op 27.05.2009

M.A.C Cosmetics weet ons altijd te plezieren met limited editions die je absoluut in huis wil halen en voor de zomer lossen ze weer alle verwachtingen in met Naked Honey, een reeks weldoende producten voor body & face. Voor deze nieuwe beauty goodies liet M.A.C zich inspireren door de Egyptische cultuur, meer bepaald door Cleopatra en haar voorliefde voor honing/melk baden die echt zorgen voor een baby zacht velletje!

honey_mac_04

Naast het aanbod aan producten voor je huid zorgt M.A.C uiteraard ook voor de nodige make-up en dat betekent oogschaduw en lipgloss in gouden tinten. De Naked Honey collectie van M.A.C is echt bootylicious goed en naast ultra verzorgend voor je huidje ook nog zeer verleidelijk!

honey_mac_01 honey_mac_02 honey_mac_03

Deze collectie kan je vanaf half juni scoren in de Antwerpse M.A.C store (klik hier voor het adres)

page loaded