Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lola by Marc Jacobs

Door Michael op 11.05.2009

marc-jacobs-lola-fragrance-01

Na de zeer succesvolle Daisy parfum brengt Marc Jacobs een nieuw geurtje op de markt. Het flesje zal de naam Lola dragen en mag je in de winkel verwachten vanaf het najaar. Lola is de oudere en sensuelere zus van Daisy. Lola bestaat uit ingrediënten als roze peper, pompelmoes, vanille, musk, geranium, rozen en peer. 

De geur zal een maand lang exclusief verkocht worden in het Amerikaanse warenhuis Bloomingdales. Vanaf september zal je hem wereldwijd kunnen kopen. Het leuke aan het flesje is dat de vorm van de fles verschilt per inhoud. De kleinere flesjes zijn bijvoorbeeld langer en golvend. De grotere fles is dan weer rond en breed. 

Belmodo.tv popelt alvast om Lola te ontmoeten!

page loaded