Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rituals City Spa

Door Tiany op 25.04.2009

rituals_01   rituals_02

De allereerste Belgische Rituals City Spa is eindelijk een feit en daarvoor trek je naar kuststad Knokke, meer bepaald naar de Rituals store op de Lippenslaan 344! 

Goed nieuws voor wie helemaal verknocht is aan de weldoende Rituals producten, want boven de zeer mooie shop in Knokke kan je in alle rust en in een very nice decor genieten van ontspannende en verwennende beauty treatments gebaseerd op de verzorgingsproducten, cosmetica en de rituelen van het Nederlands merk. Bij de Rituals City Spa Knokke verloopt de verzorging net iets anders: een gezichtsbehandeling met edelstenenmassage dat voorafgegaan wordt door een peeling van de handen, zalige Ayurveda massages met warme olie, moddermaskers en zogenaamde kruidenstempels. Kortom zalige verzorgingen van body & soul die pure verwennerij zijn voor vrouwen en mannen.        

rituals_04   rituals_05

page loaded