Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kylie lanceert nieuwe geur

Door Angelique op 06.04.2009

kylie_220x198

Wie anders dan de enige echte "Body Language" girl weet wat goed is voor je lichaam? Logisch dat Kylie Minogue na haar eerste succesvolle fragrances als 'Darling'  en 'Showtime' anno 2009 een nieuwe geur 'Couture' lanceert. De wereldster is een echte trendsetter en uiteraard ademt ze fashion uit als stijlicoon. Ze gaat niet alleen topgekleed door het leven, ze was ook in 2007 de eerste wereldster met haar eigen fashionexpo in het Londense V&A Museum.

"Net als de meeste vrouwen ben ik gek op mode en stijl, of het nu de glamour is van de rode loper of alledaagse chic. Met 'Couture' wilde ik een moderne, geraffineerde geur creëren voor vrouwen met gevoel voor stijl. Ik koos de naam 'Couture' omdat het staat voor de kern en de spirit van mode.”  Wauw Kylie, nice words, Belmodo.tv loves ya ;o) !

Wat de geur zelf betreft... ja wij hebben er al mogen aan ruiken...het is een soort betoverend bouquet van amarena-kers, limoenbloesem, vintage viooltjes overgoten met jasmijn en passiebloem en muskus. Hebben jullie een idee? ;o)

Gewoon snel uitproberen ladies, maar nog even geduld want het Kylie parfum met bijhorende lotions is pas vanaf half april bij ons te koop.

Neem hier op Belmodo.tv deel aan de wedstrijd en maak kans op het hele Kylie Couture Minogue pakket!

Een aantal exclusieve beelden van de shoot met Kylie! AUB!

KyliePR1-0062 KM-PR2-0307
KyliePR1-0205 KyliePR1-0219

page loaded