Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuwe Chanel No. 5 campagne

Door Tiany op 20.03.2009

Ongeveer 5 jaar na de meest kostelijke Baz Luhrmann starring Nicole Kidman campagne ever, vindt Chanel het tijd om uit te pakken met een nieuwe mini-movie over het legendarische parfum No.5. In de hoofdrol niemand minder dan de Franse schone Audrey Tatou, regisseur van dienst is Jean-Pierre Jeunet (de 2 kennen mekaar al sinds de wonderlijke film "Amélie") en wat de decors betreft mag je rekenen op mooie beelden van Parijs tot in Istanbul! Verhaal van de mini-movie is wederom een amoureuze ontmoeting tussen 2 onbekenden met uiteraard Chanel No. 5 als de mysterieuze en fascinerende geur. De 2 minuten en 25 seconden durende commercial zit vol verwijzingen naar de No. 5, van Tatou's trein cabine tot het nummer op het perron. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien, kosten noch moeite werden bespaard, kortom, very Chanel!

Verwacht wordt dat de campagne antenne zal halen rond de periode van de lancering van de "Coco avant Chanel" film. Bij deze krijg je alvast van ons enkele must-see beelden... 

chanel_no_5_01 chanel_no_5_04

chanel_no_5_02   chanel_no_5_03

page loaded