Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy B-day Guerlain!

Door Tiany op 12.03.2009

We zingen alvast luidkeels Happy B-day Guerlain, want dit jaar blaast het gerenommeerde beautyhuis 25 kaarsjes uit naar aanleiding van de Terracotta, een van mijn all-time favoriete producten! Dit weldoend poedertje zorgt al een kwart eeuw voor een mooi en stralende huid en is dan ook een must-have in je beautycase voor dagelijks gebruik! Feit is ook dat elke 25 seconden een Terracotta poeder wereldwijd verkocht wordt, reden genoeg om het zelf ook in huis te halen!

Om de 25ste verjaardag te vieren wordt de Terracotta aangeboden in een nieuw jasje: de "Princess Powder" Terracotta, mooi verpakt in een houten doosje en geïnspireerd op India. Als kers op de taart werd de Terracotta formule ook nog   ge-upgrade met de nodige mineralen die alleen nog maar beter zijn voor je huidje. Het is nog wel even wachten tot half juni voor deze "special edition", maar dan ben je alvast op de hoogte.

terracotta_01

page loaded