Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rush Hour voor MAC Kitty!

Door Tiany op 02.03.2009

mac_kitty_maart_02 mac_kitty_maart_01

Ladies zet de spurt alvast maar in naar de MAC stores, want de MAC Kitty collectie ligt eindelijk in de winkels!  Mijn all-time favourite Kitty is vanaf nu verkrijgbaar met enerzijds de Hello Kitty Colour Collection en anderzijds de Hello Kitty Kouture die voorzien is van de nodige schattige roze strikjes en een overaanbod aan Swarovski kristallen (want ja, Kitty houdt toch ook wel van de nodige bling bling). De Hello Kitty by MAC collectie is weliswaar very black, maar alsnog blijft ze schattig en een echte must-have in je beautycase. Naast de make-up kan je ook rekenen op Kitty by MAC accessoires, gaande van key chains, braceletjes en tassen! Maar ook geweldig mooie houdertjes voor je borstels...kortom, tijd om een bezoekje te brengen aan de MAC store!

mac_kitty_maart_05

mac_kitty_maart_03

page loaded