Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior Look S/S 2009

Door Tiany op 28.02.2009

Dior "le make-up" laat zich voor de zomer van 2009 volledig inspireren door de elegantie van de Parisiennes. Met als basis voor een chique look een onberispelijke, stralende huid zonder vlekjes of oneffenheden...so ladies we got some work to do! Maar geen zorgen want de geweldige producten waarmee Dior dit seizoen uitpakt zorgen echt wel voor de nodige resultaten! 

dior_ss09_04

Een perfecte teint is dit seizoen een must en hiervoor heeft Dior de zogenaamde DiorSkin Radiant Base bedacht die het gezicht een stralende teint geeft, deze "fluide base" gebruik je boven je dagcreme en is in feite de perfecte basis voor de foundation. En dus ook dé perfecte basis voor de "nude look" die deze zomer ohh zo populair is en waar Dior uiteraard ook een ge-wel-dig product voor heeft bedacht... dat ik onder de noemer "getest en goedgekeurd" graag aanraad! De Diorskin Nude poederfoundation is de naam van het goedje dat je aanbrengt met een speciaal borsteltje en met een ronde beweging, deze losse gemineraliseerde poeder bevat allerlei weldoende ingrediënten die je huid de juiste teint geven en ook nog eens vochtinbrengend werken....just what I needed! 

dior_ss09_01

Uiteraard heb je na bovenvernoemde stappen te hebben ondergaan nog niet die chique look van een Parisienne, dus raden we ook het gebruik van de zacht beige of roze blush en voor de oogleden zijn er een aantal geweldige paletjes met fluwelige beige/bruine oogschaduw of metallic glans in wit, roze of grijs. De lippen worden ook subtiel gehouden in beige of roze tinten. 

dior_ss09_02dior_ss09_03

Dior zou ook Dior niet zijn als ze niet elk seizoen voor een leuke must have zouden zorgen! Voor de lente zomer van 2009 is dat de Lady Dior geworden, een miniatuur Dior tas met twee tinten om lippen, wangen en teint in no-time onderweg te perfectioneren! De Lady Dior is een fantastisch collector's item dat je helemaal doet voelen als een little cute Parisienne...très chic dus!

dior_ss09_05

page loaded