Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty Obsession: Shiseido Perfect Rouge

Door Tiany op 23.02.2009

Voor wie van een mooi kleurtje houdt op de lippen hebben we geweldig nieuws, want het Japanse beautymerk Shiseido introduceert deze zomer "Perfect Rouge" een lipstick dat erin slaagt een glanzend en superzacht effect te creëren met uiteraard de nodige kleur! 

Ik ben al jaren fan van de "Shiseido The Makeup lippenstiften", vooral vanwege hun lichte textuur en super hydraterende werking. Na 80 jaar krijgen de Shiseido lippenstiften een upgrade, wat uiteraard geweldig nieuws is en waar ik zeer happy van word. De nieuwe Perfect Rouge is niet alleen nog beter van textuur, het must-have goedje voor je lippen is nu ook verkrijgbaar in 20 verschillende tinten...een mooie mix van reds, natuurlijke tinten, zacht roze shades, bruine kleuren en zelfs een oranje lippenstift. 

perfect_rouge_220x198

Wat wil je nog meer? Geweldige kleurtjes, lippen die soepel en zacht blijven en dus voor very kissable lips zorgen!  

perfect_rouge_01perfect_rouge_02

Shiseido Perfect Rouge is verkrijgbaar bij de betere parfumerie.

page loaded