Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Nude Look doet het weer!

Door Tiany op 03.02.2009

Nude is dé look van het seizoen! De zogenaamde ongemaquilleerde huidjes domineerden op heel wat catwalks en deze must have look is wat ons betreft echt een topper! We zagen porseleinen velletjes tijdens de shows van Chanel, Hermés, Chloé en nog so many more. 

Toegeven, dat het toch wel werken is aan de juiste nude look, zeker als je niet van nature uit over een gaaf huidje beschikt. Maar no worries met de juiste concealer en fond-de-teint kan je tegenwordig wonderen doen! En denk eraan dat je je huidje zeker 2 keer per week moet scrubben, elke morgen en avond goed reinigen en een goede hydraterende crème moet gebruiken...dan kom je ook al een eindje verder!

Nog een goede reden om aan je nude look te willen werken is dat deze make-up echt perfect past bij zowat de volledige must-have garderobe voor komende zomer! 

nude_01 nude_02

page loaded