Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dolce & Gabbana doet het met Scarlett

Door Tiany op 19.01.2009

We lieten jullie al eerder weten dat Dolce & Gabanna met een cosmeticalijn zou uitpakken én toen al hadden we een donkerblauw vermoeden dat Scarlett Johansson het gezicht zou worden. Blijkt dat we gelijk hadden en dat La Scarlett indeed de ster zal zijn de luxe make-up goodies van het Italiaans duo. Voor de campagne werd Miss Johansson in een Marilyn Monroe jasje gestoken en het resultaat mag uiteraard gezien worden. Wat de producten betreft kunnen we momenteel enkel zeggen dat Domenico & Stefano volledig gaan voor de looks van "deluxe" gouden verpakkingen.

dolce_scarlett_01

De Dolce & Gabanna make-up collectie kan je vanaf half februari in de wacht slepen en dit bij de betere parfumerie. 

dolce_scarlett_02

page loaded