Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dr . Hauschka goes Paris

Door Tiany op 13.01.2009

Bio is al jaren een hype en zeker in de cosmetica. Het Duitse Dr. Hauschka is dan ook een pionier op het gebied van natuurlijke goodies voor body en face en ook al jaren zeer geliefd bij heel wat fashionista's en wereldsterren als Madonna en Kate Moss. Bij ons in België vind je de producten vooral in natuurshops en voorlopig zal het helaas zo blijven. Maar voor de fans van het eerste uur volstaat een bezoekje aan Parijs om volledig ondergedompeld te worden in de volledig natuurlijke beauty wereld van Dr. Hauschka, want sinds kort openden de Duitsers daar een verzorgings- en schoonheidsinstituut helemaal in de filosofie van het merk! 

In deze wondere wereld van Dr. Hauschka vind je het volledig gamma aan producten mooi geëtaleerd in een interieur dat even ecologisch en biologisch verantwoord is als de producten themselves....geweldig dus! Zo werd zelfs verf gebruikt die geen bewaarmiddelen of chemische stoffen bevatten wat ook zeer eigen is aan de beauty goodies.

dr-hauschka_01

Voor het gloednieuwe Dr. Hauschka imperium moet je in de hippe Rue de Charonne 39 zijn, in Parijs! www.drhauschka.fr

page loaded