Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Getest en nu Korres fan!

Door Tiany op 07.01.2009

Korres Natural beauty products, misschien doet het niet direct een belletje rinkelen, maar trust me, binnenkort ga je niets anders willen hebben! Na een maandje een aantal van de beauty producten van Korres getest te hebben ben ik immers een grote fan geworden van de zalige crèmes, maskers en make-up producten. 

Dit Grieks merk is inmiddels een hype in New York (heeft dan ook een very nice boutique in Soho), Londen en uiteraard Greece... en beetje bij beetje weet Korres ook de Belgische markt te veroveren. 

korres_01 shop New York

Wat maakt deze producten nu zo goed? Wel, in 1996 is Korres van start gegaan in Athene met heel wat know-how van de Griekse homeopatische pharmacie. Sindsdien wordt er steeds gezocht naar de beste natuurlijke ingrediënten en kruiden van onder anderen Griekse flora bodem om producten te maken die echt zeer kwalitatief zijn en zorgen voor de nodige resultaten. Zelf ben ik ondertussen verslaafd aan de "Wild Rose Cream" die mijn huidje de nodige moisture geeft en er -al zeg ik het zelf- stralend doet uitzien! Wekelijks gebruik maken van de "Wild Rose Mask" zorgt ook voor de nodige wonderlijke resultaten. Verder kan ik niet zonder mijn "Cherry Lip Gloss" die voor een natuurlijke gloss zorgt en je lippen verzorgt en dan is er ook nog de "Lip Butter" die echt zalig is tijdens deze koude winterse maanden!

korres_02 korres_05

Make-up artist friend Paul is ook razend enthousiast over de foundations die zeer natuurlijk en aangenaam van textuur zijn om aan te brengen. De eyeshadows zijn volgens hem ook superb van kwaliteit en het gamma aan kleuren is echt zeer mooi. Bovendien worden alle make-up goodies verpakt in esthetisch pretty witte doosjes, een wanna-have in je beauty-case! 

Naast een ruim gamma aan make-up en verzorgingsproducten, kan je bij Korres ook terecht voor de nodige showergels (just love the Fig Showergel), body creams, haar producten, een gamma producten voor de tienerhuidjes die onzuiverheden vertonen (echt zeer aan te raden!), een gamma voor mannen, allerlei zuiverende drankjes, kaarsen en zeer mooie Korres kits om als geschenk te ontvangen of te geven (aanrader is de Party Survival Kit). Het aanbod is echt enorm en kan niet wachten tot ik werkelijk alles op mijn huidje heb mogen voelen! 

korres_03

Wat de prijzen betreft, blijft het allemaal zeer democratisch. Je betaalt circa € 25 voor een 40 ml potje crème, maar wat mij betreft is je enige huidje dat zeker waard! 

Voorlopig kan je Korres in België alleen kopen in geselecteerde apotheken, maar uiteraard hopen we dat de Grieken snel beslissen om een Korres store te openen in ons klein landje. En je kan natuurlijk ook steeds op de site terecht www.korres.com waar je online zowat alle producten kan aankopen. 

korres_04  

page loaded