Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

D&G gaat voor make-up

Door Tiany op 14.12.2008

Na Armani, Calvin Klein en nog een garde ontwerpers gaat nu ook het duo Dolce & Gabanna zich op de make-up markt lanceren. Om de klus te klaren hebben ze niemand minder dan de bekende make-up artist Pat McGrath in huis gehaald om een volledige make-uplijn te ontwerpen. Miss MaGrath is geen onbekende voor het huis D&G, al jaren is zij dé make-up autoriteit achter de schermen tijdens de modeshows van het duo, met andere woorden...the lady know what she's doing en is ook een krak in haar beroep aangezien ze al voor heel wat modehuizen gewerkt heeft en telkens gezorgd heeft voor heel wat beauty op de catwalks!

deng_makeup_01 deng_makeup_02

Debuut van deze exclusieve collectie mag je verwachten ergens rond eind januari 2009 en volgens gerucht denken Domenico en Stefano aan een Hollywood personality als gezicht van de campagnes. We zijn erg benieuwd en kunnen nu al niet wachten! 

page loaded