Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chloé als on-the-route accessoire

Door Angelique op 10.12.2008

Chloé introduceert dit voorjaar haar nieuwste aanwinst, het Lisy Parfum, geïnspireerd door de zeer succesvolle Chloé accessoires lijn.

chloé_220x198

Modehuis Chloé heeft zijn originele eau de parfum subtiel bewerkt om voor Lisy een nog rijkere, nog verleidelijker facet van de roos – het fluweelzachte, poederige binnenste – te verkrijgen. Rond het centrale roos-thema sprankelen pikante roze peperkorrels in de topnoot, terwijl romig sandelhout en tonka-bonen in de basis de compositie meer diepgang geven. Jawadde, wij vertoeven nu al in hogere sferen!

Troef van het nieuwe parfum is zeker dat het klein, handig en gemakkelijk voor onderweg is. Lisy is het ‘on-the-route’ accessoire voor de Chloé vrouw. De lederen etui, die in gelimiteerde oplage gemaakt wordt, is het begin van een nieuwe Chloé traditie. Vanaf dit voorjaar zal Lisy ook elk jaar in een nieuwe creatie te bewonderen zijn. Allez, alweer een must-have om te collectioneren dus wink

page loaded