Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss & haar eigen make-up collectie?

Door Tiany op 08.12.2008

De "rumour molen" heeft ons laten weten dat onze favoriete beauty Kate Moss overweegt om te starten met een eigen collectie make-up. Stel je voor, de "Make-Moss", ik kan al niet wachten, want geef toe...als er één griet iets weet van er goed uitzien dan is het Kate toch wel! Het topmodel heeft al 2 geuren en 8 meer dan succesvolle collecties voor Topshop op de markt gebracht, ze heeft ook al heel wat ervaring met make-up, dus kan een Moss cosmetica lijn niet anders dan een hit zijn! Laten we dus hopen dat het niet bij een "rumour" blijft en dat we binnenkort massaal nog meer Kate Moss goodies in huis kunnen halen! We'll keep you posted.

kate_moss_01

kate_moss_02

page loaded