Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Awards als beauty checklist

Door Angelique op 01.12.2008

Afgelopen zaterdag zijn bij ons in Tour & Taxis Brussel voor het eerst de lekkerste en beste beauty producten in de prijzen gevallen. Voor deze “ICI PARIS XL Beauty Awards” hebben klanten de afgelopen maanden online hun stem uit te brengen voor hun lievelingsproduct met zeer welriekende resultaten.

Bij deze geven we dus ook meteen nog een aantal tips voor de komende feestdagen, want met een beauty klassieker daar doe je ons altijd een groot plezier mee, niet ladies? wink

In de categorie 'Beste parfum dames' kaapte de legendarische Coco Mademoiselle van Chanel de eerste plaats weg en bij de herenparfums sleepte Acqua di Gio van Giorgio Armani de eerste plaats in de wacht.Qua verzorgingsproducten kozen de dames de Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher van Estée Lauder als hun lievelingsproduct en de heren gingen voor de Age fitness homme van Biotherm. De titel van beste make-up product ging naar de Diorshow Mascara van Dior.

Coco_Mlle_220x198Idealist_NatlAd_product_220x198PACK_Aqua_di_Gio_220x198

Packshot-Mascara-DIORSHOW_200x300Voilà, een beauty checklist om ten aanval te trekken, als je het ons vraagt!

page loaded