Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gratis Make-up @ home parties van Nivea

Door Tiany op 27.11.2008

I love Nivea, niet alleen mijn kleine kapoen wordt van head to toe onder handen genomen door het Nivea Baby gamma ook ikzelf ben verslaafd aan allerhande Nivea smeerseltjes! Maar nu heb ik nog een extra boontje voor het merk gekregen, want met de feestdagen op komst lanceert dit cosmeticamerk zogenaamde "make-up party's". Ingrediënten van zo'n avond:  jezelf en 10 vriendinnen, een professionele visagiste van Nivea die gratis bij je thuis komt en in circa drie uurtjes voor de nodige tips en advies zorgt en dit bij iedereen...gratis en voor niets! Nadien kan je uiteraard de aanbevolen producten aankopen en nog meer goed nieuws, want voor een klein budget kan je een aardig beautycase bij elkaar shoppen bij Nivea! Geweldig in tijden van té lange wishlists en economische malhaise.

Ben je dus helemaal te vinden voor zo'n party en bereid om manlief enkele uurtjes op café te sturen, haal dan goed wat cava in huis, wortels, kerstomaatjes en nog van die gezonde hapjes en stuur vooral een mail naar [email protected]voor de nodige dosis Nivea visagie. 

nivea_01

page loaded