Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MAC Kitty…ohh Yeah!

Door Tiany op 22.11.2008

Hysterich werd ik bijna toen ik op het nieuws botste dat MAC cosmetics een make-up collectie zal lanceren met mijn jeugd idool allertijden Hello Kitty! Ik ben dan ook zeker dat girlfriend S. (ook al heeft ze een grote affectie voor een ander merk) zal hollen naar de MAC shop om haar voorraad Kitty make-up in huis te halen...ik zal daar ongetwijfeld achter hollen!

MAC zal dus in februari 2009 uitpakken met een tweedelige collectie. Enerzijds zal er de Hello Kitty Colour Collection zijn en anderzijds heb je de Hello Kitty Kouture die voorzien zal worden van de nodige schattige roze strikjes en een overaanbod aan Swarovski crystals (want ja, Kitty houdt toch wel van de nodige bling bling). En....naast de make-up kan je ook rekenen op Kitty by MAC accessoires, gaande van key chains, braceletjes en tassen! Ladies blokkeer alvast begin februari 2009 in je agenda, want de kans is toch groot dat deze one-shot limited editie collectie binnen de kortste keren uitverkocht zal worden.

En ehhh, we houden je hoe dan ook nog op de hoogte van de precieze lanceringsdatum!

kitty_mac_02kitty_mac

page loaded