Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vintage editie Eight Hour Cream!

Door Tiany op 21.11.2008

Het best bewaarde geheim van heel wat modellen en make-up artiesten heeft een limited edition gekregen die weliswaar minder "portable" is, maar wel heel erg retro en leuk voor op je dressoir of nachtkastje. Elizabeth Arden heeft de klassieker der crèmes allertijden de "Eight Hour Cream", in onwaarschijnlijk leuke mini potjes gestoken die geïnspireerd zijn op de jaren '50. Inclusief dus retro design en tinnen dekseltje, maar met dezelfde geheime formule die je huid en lippen zachter maakt in iets schralere periodes. En trust me, deze crème heeft me telkens opnieuw geholpen bij de intrede van de winter, wanneer mijn huidje koude momenten beleefde en er helemaal droog en schraaltjes van werd...de Eight Hour Cream is gewoon een aanrader! Op gesprongen lippen ook een weldoener...al is de smaak allesbehalve wat mij betreft.     

eight_hour_01

Te koop bij de betere parfumerie.

    page loaded